Има  , които привличат мъжете повече от останалите – с чар,

...
Има  , които привличат мъжете повече от останалите – с чар,
Коментари Харесай

5-те зодии при жените, които привличат мъжете

Има  , които притеглят мъжете повече от останалите – с сексапил, държание, темперамент и още куп други плюсове, които мъжете търсят в една жена. Ето кои са зодиите измежду дамите, които са ухажвани по-често и притеглят повече мъжко внимание:
ТЕЛЕЦ
 4-те зодии, благословени с огромни и щастливи фамилии 4-те зодии, благословени с огромни и щастливи фамилии
Семейството е най-важно в живота и всички знаем това. Кариерата и младостта са до време, заниманията омръзват и най-после остава единствено сем...
Жените Телци са страхотни във всяко отношение. През целия си живот те се пробват да намерят верния човек и да основат крепко семейство. Мъжете обичат сигурността, желаят до себе си жена, която може да им обещае домакински уют и честност, а Телците са способни на това. Освен това са изкусни кулинари и в кухнята правят чудеса. Няма мъж, който да може да устои на вкусните им ястия и метода, по който вършат от една къща същински дом.
БЛИЗНАЦИ
Жените Близнаци си имат от всичко по малко. Те са доста красиви, чаровни и обичат буйните взаимоотношения. От друга страна обичат и приключенията, които включват екзотични пътувания и най-различни развлечения в живота. На никой мъж не може да му е скучно с жена Близнаци, по тази причина и те постоянно имат към себе си няколко ухажори. Близнаците са занимателни, постоянни сътрудници и връзките с тях могат да траят доста дълго време.
ВЕЗНИ
Жените със зодия Везни са доста уравновесени. Те не си падат по драмите, не мрънкат на мъжете до тях, не ги питат за какво са закъснели и им дават цялостната независимост да вършат каквото сметнат за добре. Това доста се харесва на мъжете, които когато получат такава независимост, не се възползват от нея, а я правят оценка. Освен това дамите Везни наподобяват тихи и спокойни, само че за индивида до себе си се трансформират в буйни любовници, което е фантазията на всеки мъж.
 3-те зодии, които имат рисков сексапил 3-те зодии, които имат рисков сексапил
Има хора, които могат да те пленят с взор и от разстояние, без въобще да е нужно да вършат каквото и да е. Това са зодиите, които има...
СКОРПИОН
Скорпионите имат изпепеляващ съблазън, на който съвсем никой мъж не може да устои. Те са доста женствени, съблазнителни и разчитат на тези свои черти, с цел да привлекат мъжете в живота си. От своя страна мъжете постоянно търсят такава тръпка, която да не отминава с годините, а при Скорпионите това е несъмнено – те постоянно ще бъдат буйни и ще поддържат пламъчето в една връзка.
РИБИ
Рибите са дами за образец! Те градят доста сполучлива кариера в живота си, не разчитат на мъжа до себе си и силата им притегля мъжете. Хубавото е, че съумяват да намерят салдото и оставят женственото в себе си – да бъдат глезени, мъжът да води във връзката и не се трансформират в опасност за колегата си. Рибите са доста интелигентни, рационални и дават една непоклатимост във взаимоотношенията, която доста подхожда на мъжете. Освен това, когато обичат, обичат с цялото си сърце и дават всичко за индивида до себе си.
 
 Жените от тези зодии стават най-хубавите майки Жените от тези зодии стават най-хубавите майки
Астролозите настояват, че с тези родители децата порастват необикновено щастливи. Астролозите показаха три представителки на Зодиака, на коит...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР